Τι γίνεται ρε παιδιά? Μας αρέσουν τα ρατσιστικά ανέκδοτα? Μααάλλον… γιατί δεν είδα να άνοιξε ούτε μύτη με τα ρατσιστικά σχόλια «κατά» του Τσάνγκ! ΤΟΝ ΞΕΚΟΛΙΑΑΑΣΑΤΕ! Όσοι το κάνατε! Και όσοι δεν το κάνατε, παραδεχτείτε ότι σας άρεσαν και γελάσατε. Κινέζος, φιλλιπινεζα και διάφορα άλλα στερεωτυπα που έχουμε για τους Ασιάτες. Κατά βάθος σε όλους μας αρέσει το καφρικο, σεξιστικό, ρατσιστικό και black humor, αρκεί «η κατάσταση να το ευνοεί».

Δικαιολογούμε όλα βάση θυμού και ζήλιας. Όταν ο άλλος είναι αρχιδας, αλλά τυχαίνει να είναι ομοφυλόφιλος, τότε δικαιολογημένα μπορείς να τον πεις πουσταρά, παλιό αδερφή κλπ!? Αν όμως δήλωνε απλώς γκέι??? Μούγγα όλοι… και η αναφορά στην ομοφυλοφιλία θα σήμαινε κρεμάλα στον κάθε κάφρο που τόλμησε να πει κάτι σχετικό. Όπως τότε με τον Σοιμπλε! Σίγουρα δεν θα κορόιδευες κάποιον που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι, άλλα όχι όταν πρόκειται για τον «σακάτη» Σοιμπλε. Τα ρατσιστικά σχόλια πήγαιναν σύννεφο. Έχει ισχυρή θέση, ασκεί απάνθρωπη πολιτική προς τον ελληνικό λαό και τι μπορείς να κάνεις γι’αυτό? Μόνο να τον πεις σακάτη και Γερμανό μουνόπανο, απόγονο των Ναζί…

Ο Τσάνγκ «το κομμάτι» βρίσκεται σε ένα παιχνίδι που πολλοί θα ήθελαν να είναι. Πολλοί θα εκθέταν τον εαυτό τους για την αναγνωρισιμότητα. Μάζι με τον Χατζατζαρη (Χανταμπακη) έχουν τους πιο σκατένιους χαρακτήρες στο παιχνίδι (η γνώμη μου) και τα σχόλια, τα ανέκδοτα, δεν φαίνονται πλέον τόσο ρατσιστικά. E?

Άρα είναι σωστό να γελάσεις η να γράψεις ένα χιουμοριστικό σχόλιο η ένα ανέκδοτο για την καταγωγή του??? Ποοοο φίλε δύσκολη ερώτηση. Από την μια είναι λάθος να επικροτείς γελώντας οτιδήποτε είναι ρατσιστικό! Kαι από την άλλη αφού μου φαίνονται αστεία, πως να μην γελάσω? Μάλλον δεν υπάρχει το απόλυτο λάθος και σωστό. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ! Ανάλογα την κατάσταση και το άτομο ορίζεις τα αστεία σου και τι σου φαίνεται αστείο. Κάπως έτσι……. Παλιογαμημένοι Λευκοί!!!

Advertisements