Η έφηβη ξερόλα! Λέω δεν μπορεί, πλάκα μας κάνει το γκομενάκι. Βαριέται και λέει τι θα κάνω σήμερα??? Μμμ… Α! Ας κάνω την έξυπνη! Θα δίνω γελοίες συμβουλές σε διάφορα μαλακισμένα για τις προσωπικές τους σχέσεις, δίχως να ξέρω το παραμικρό και αποκλείεται να είναι τόσο μπετοβλακες που να δώσουν βάση στα λεγόμενα μου. Όμως πάντα πιάνει το τζακπότ. Βρίσκει άπειρα μαλακισμένα να επικροτούν την άποψη της και να ακολουθούν τις συμβουλές της. Ίσως να φταίει το φυλο!? Δεν ξέρω… Δηλαδή λες πόσες μαλακίες να πει μια γυναίκα!? Τα στερεότυπα θα μας φάνε….

Τι διααααολο! Τόσο πολύ χρειαζόμαστε κάποιον να μας καθοδηγεί, να μας δίνει μια λύσεις, που ακούμε το κάθε λυσσασμένο, στερημένο, δίχως καμία εμπειρία, ηλίθιο κοριτσάκι? Μάλλον έτσι είναι… Φοβόμαστε να πάρουμε μια απόφαση, μη τυχόν και κάνουμε λάθος. Αναζητάμε κάτι που θα φανεί ψαρωτικό και «σωστό», κάτι το οποίο θα μας βγάλει από την δύσκολη θέση ρίχνοντας ευθύνες σε αυτόν που μας έδωσε την συμβουλή. Τόσο ΖΩΩΩΩΩΑ!

Και πάλι! Πες ότι ζητάς την συμβουλή κάποιου, φοβάσαι κλπ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ να ζητήσεις την γνώμη μιας 18χρονης (μικρή σε ηλικία) παπαρδέλας, δίχως καμία εμπειρία ζωής!? Που δεν έχει ζήσει καταστάσεις, δεν έχει κάνει λάθη και πολλά ακόμα ΔΕΝ που κάνουν έναν άνθρωπο πιο έμπειρο. Οπότε η συμβουλή της πάει κατευθείαν στον πάτο της. Είναι άχρηστη. Κατάλαβε το ΕΣΥ, να το καταλάβει κι’ αυτή

Το γκομενάκι πάντως παίζει ωραία μπάλα Δείχνει σοβαρή, ώριμη και ψαγμένη. Πιάνει φιλίες εύκολα, όμως γκόμενο δύσκολα. Χαρακτήρας βλέπεις… Είναι πολύ διαχυτική σε ένα τετ-α-τατ με κάθε γκόμενο που την ποθεί και της αρέσει έστω και λίγο, αλλά θα του ρίξει άκυρο επειδή είναι πεπεισμένη πως είναι ωραία και πρέπει να βρει τον καλύτερο που μπορεί. Αυτόν που θα της προσφέρει ασφάλεια και άνεση. Αν υποψιαστεί πως βρήκε τον εκλεκτό θα γαντζωθεί πάνω του, δεν θα τον αφήσει να πάρει ανάσα και είναι πολύ, μα πάρα πολύ ζηλιάρα, ακόμα και με τους φίλους του (τρομακτικό). Δίχως καμία δέσμευση ολ’ αυτά. Φανταστείτε να έκανε και σχέση μαζί του… Συνεπώς είναι πάντα μόνη και βγάζει τα κόμπλεξ της στους ανασφαλείς φίλους της και σε κάποιους που πείστηκαν από τον χαρακτήρα της.

Έχω κ’ γω μι συμβουλή για εσάς και για εκείνη: ΠΡΑΞΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΥΑΛΟ! Κάντε λάθη, δεχτείτε τις συνέπειες και προχωρήστε παρακάτω. Είτε ήταν σωστό, είτε ήταν λάθος, θα ξέρετε όμως πως ήταν δική σας απόφαση. Όσο για τα «σοφά» κοριτσάκια που νομίζουν ότι κάτι ξέρουν: μην υποκρίνεστε κάτι που δεν είστε…. Γαμιολάκια!

Advertisements