ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ!!! Δεν είναι κατάσταση αυτή! Πλέον έχει γίνει μόδα τα σημερινά παιδιά να βγάζουν ημίγυμνες φωτό με FAKE FACE μοντέλου? Τι στον πούτσ0 γίνεται, μπορεί να μου πει κανείς? Καταλαβαίνω πως η τεχνολογία εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και πρέπει κάπως να την αξιοποιήσουμε, καταλαβαίνω ότι ζούμε στην εποχή του lifestyle και πρέπει κάπως να αναδειχτούμε, όμως αυτό είναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ! Είναι γαμημένα ποζέρια! Όταν κάθεσαι σε έναν καθρέφτη κοιτάζοντας το σώμα σου και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να απαθανατίσεις την «τέλεια» στιγμή για να την δουν κ’ άλλοι, αυτό σε καθιστά γαμημένο ποζερά.

Μπαίνω που λέτε στο FACEBOOK και βλέπω «ένα» γυμνασιόπαιδο να σφίγγεται, να δείχνει κάτι που νομίζει πως είναι κοιλιακοί και να έχει 200 like, λες και φωτογραφίζεται για εξώφυλλο του ESPN. ΤΑ 200 like ΑΠΟ ΠΟΙΟΟΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙΙΙ? Τώρα που το σκέφτομαι πάντα υπήρχαν λυσσασμένα γυμνασιοκόριτσα και λυσσασμένα «αγοράκια». Μικρά στρουμπουλά κοριτσάκια που αποθεώνουν οτιδήποτε περπατά και έχει πουλί και «αγόρια» που αναζητάνε αυτούς με τους οποίους μπορούν να ταυτιστούν ώστε να μην νιώθουν πια τόσο μόνοι. Οπότε λίγα like έχεις φίλε! Μπορείς και πιο πολλά! Κάνε live κάνοντας κατακόρυφο με το ποπουδίνο έξω βουτώντας το κεφάλι στην λεκάνη! ΠΟΛΛΑ like…

Επίσης δεν είσαι γυμνασμένος! Είσαι ένα αδύνατο, μπερδεμένο παιδάκι που ψάχνει επιβεβαίωση για τον εαυτό του! Ίσως αναποφάσιστος ως προς το φύλο? Λέωωωω μήπως! Όμως ο χρόνος περνάει και εκθέτεις τον εαυτό σου όλο και πιο πολύ. Η έπαρση σου έχει καταντήσει αηδία! Οπότε μην χρονοτριβείς και δοκίμασε μια στάλα Πούτσο όσο είναι ακόμα νωρίς, μπας και κατασταλάξεις και σταματήσεις να είσαι Σούργελο!!!

Advertisements