Ελπίζω να δω κάποια στιγμή μια κοινωνία δίχως κοινωνική απαξίωση και «ανθρώπους» να γελοιοποιούνται παριστάνοντας ότι είναι «κάτι». Άλλα μάλλον αυτή ήμερα θα αργήσει να έρθει οπότε θα κάνω υπομονή… ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΑΜΩΩΩ!!! Μα πως να κάνεις υπομονή όταν υπάρχουν τόσοι Βλαμμένοι που χλευάζουν τους άλλους επειδή οι ίδιοι είναι κομπλεξικοί, δίχως παιδεία γαμιόληδες!?

Πως μια κοινωνία να μην προβληματική όταν η γενιά που «σε μεγάλωσε», σε απαξιώνει, σου δημιουργεί άγχος, αβεβαιότητα και πίεση? Όμως πρέπει να πάρουμε το πάρουμε απόφαση και να πούμε: ΣΤ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ! Κι’ όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο. Όταν το άτομο έχει την διπλάσια+ ηλικία από σένα και δεν μπορεί να κάνει διάλογο και να προσπαθήσει να σου αποδείξει ότι έχει δίκιο κρίνοντας σε και απλά σε χλευάζει, είναι ΓΑΜΙΟΛΗΣ και δεν αξίζει σεβασμό. Δεν χρειάζεται υπομονή, χρειάζεται μελάνι. Γράψτε τους!

Προσωπικά δημιούργησα το BlogBanger γιατί έτσι γουστάρω! Μ’ αρέσει να εκφράζω την άποψη μου και την σατιρική κριτική μου πέρα από τον κύκλο μου. Σε κάποιους θα φανεί αστείο, σε κάποιους αδιάφορο και κάποιοι άλλοι θα εξοργιστούν. Δέχομαι κάθε είδους σχόλια και θέλω οι άνθρωποι να προσπαθήσουν να με κάνουν να αναθεωρήσω αν κάτι δεν τους άρεσε. Αλλιώς στον ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ όλοι οι άκυροι που θα το απαξιώσουν! Είναι τόσο απλό…

Μη σας νοιάζει τίποτα και να κάνετε διάλογο με αυτούς που έχουν άποψη για να διαμορφώνεται η δική σας. Δεν είναι κακό να αναθεωρείται. Δεν σας κάνει ασταθείς χαρακτήρες όταν κάποιος σας αλλάζει γνώμη με επιχειρήματα. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ (όπως κάποιοι)!!!

Advertisements