Αγαπητό Λιγούρι του FB!

Μου φαίνεται αστεία – τραγικό το να έχει κάποιος την δική σου κατάληξη. Να ελπίζει σε ένα like, να φτιάχνει ιστορίες γύρω από μια φωτογραφία και απελπισμένος να κάνει αίτημα σε κάθε γκομενάκι που θα εμφανιστεί ως προτεινόμενη φίλη. Σίγουρα φτιάχνεις το δικό σου παραμύθι: Της κάνεις like, σου στέλνει μήνυμα και το βράδυ βρισκόσαστε στο πάρκο και την πηδάς… Κάπως έτσι? Εντάξει σαφώς και είναι προτιμότερο να φαντασιώνεσαι απ’το να ακολουθείς μόνες γυναίκες στους δρόμους.

Η πλειοψηφία είστε πάνω από τα 40, μπακούρια και βλαμμένοι. Είμαι σίγουρος πως έχεις για προφίλ μια ξεθωριασμένη φωτό από τα 90s. Αλλά δεν καταλαβαίνω Where is the point? Να δείξεις πως κ’ εσύ ήσουν κάποτε 20? Αυτό θα προσέξει η κοπέλια και θα πει: να ένας παίδαρος που ήταν 20 πριν 20 χρόνια, ας του κάτσω! Πρέπει να είσαι πολύ μπαγλαμάς για να το πιστεύεις και είμαι σίγουρος πως το πιστεύεις. ΜΠΑΓΛΑΜΑ!

Καλά δεν υποψιάζεσαι πως τα περισσότερα προφίλ ίσως να είναι ψεύτικα? Τι λέω κ’ εγώ που να σου κόψει! Λοιπόν άκου! Αν βλέπεις πως το γκομενάκι είναι ωραίο και σου απαντάει, ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ!!! Είσαι ένας παπάρας που τον δουλεύει ένα 15χρόνο (αγόρι). Σίγουρα σου έχει ζητήσει να μια στείλεις PaySafe η κάρτα κινητής και είμαι σίγουρος πως το έκανες. ΜΠΑΓΛΑΜΑ! Δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να σου απαντήσει κάτι που δεν είναι πιο μίζερο από σένα! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ και προχώρησε παρακάτω.

Από την άλλη σε καταλαβαίνω! Πως να περάσει η γαμημένη μέρα? Οι τσόντες δεν έχουν προσωπικότητα και δεν έχεις ελπίδα απάντησης. Σε κωλομπαρο δεν πας γιατί δεν έχεις χρήματα, για «κανονική γυναίκα» ούτε κουβέντα και πλέον η μόνη λύση είναι το FB. Τι διάολο κάποια από τις 100 θα τσιμπήσει. Καλά κάνεις και προσπαθείς. Μ’ αρέσει το κουράγιο σου. Να ξέρεις πως στηρίζουμε μαλάκες όπως εσύ για να μένουν στα σπίτια τους.

Με πολλή αγάπη, BlogBanger.

Advertisements