Αγαπητό πουτανάκι!

Μην απορείς γιατί δεν βρίσκεις έναν σωστό άντρα να σε αγαπάει και να σε σέβεται. Κάποιος που θα σε ακούει, θα σε νοιάζεται και δεν θα έχει μάτια για άλλη… ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ!!! Ποιος νορμάλ άντρας θα ήθελε κάτι παραπάνω μαζί σου πέρα από το πήδημα? Με τι σκεπτικό? Μπες στο προφίλ σου και κοίτα τις φωτογραφίες σου! Περιμένω… Είδες έστω και ΜΙΑ φωτογραφία που δεν έχεις πετάξει κώλο η βυζιά σε κοινή θέα? Η έστω να μην κάνεις την φάτσα «χύσε με»? Δεν νομίζω! Οπότε μην κλαις και πάρε το απόφαση, ΕΙΣΑΙ ΞΕΚΩΛΑΚΙ! Φώναξε το, κάνε το post και κοίταξε το μακροπρόθεσμα. Οι τσόντες είναι στα πάνω τους τα τελευταία χρόνια και μπορείς να είσαι ΕΣΥ το επόμενο αστέρι. Καθόλου κακό! Λεφτά και δόξα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Αν πάλι πιστεύεις ότι σου αξίζει κάτι παραπάνω τότε είσαι Ηλίθια! Μην αντιγράφεις διάφορα τσουλάκια στο ίνστα για να πάρεις like. Ποιος χέστηκε αν έχεις 10 η 1000 like? Κανέναν δεν τον ενδιαφέρει. Οπότε σταμάτα να κάνεις πόζες λες και είσαι Στρίπερ και κοίτα να σοβαρευτείς, μπας και βρεθεί κανένας χαζός που θα νοιαστεί για την προσωπικότητα σου. Ναι για την προσωπικότητα σου! Οι άντρες εκτός από Κωλάρα και Βυζάρες βλέπουν και άλλα πράγματα σε μια γυναίκα (μυστικό). Σοκαριστικό? Μα δεν μπορεί να σε πηδάει 24 ώρες την ήμερα.

Ααααα… Παραλίγο να το ξεχάσω. Όταν ανεβάζεις μια σελφι πετώντας τα μαστάρια σου έξω, μην γράφεις τις παπαριές τύπου: Μείνε αυθεντικός, Ο χρόνος δικάζει, Το γυαλί που σπάει δεν κολλάει και άλλες τέτοιες μπούρδες. Δεν είναι ψαγμενιές, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!

Με πολλή αγάπη, BlogBanger.

 

Advertisements