Οι άντρες όπως και οι γυναίκες έκτος από το να φλερτάρουν, να είναι ρομαντικοί η ευδιάθετοι για παιχνίδια μερικές φορές βρίσκονται σε πιο χύμα καταστάσεις, θέλουν κάτι πιο απλό και πιο απρόσωπο, ώστε να μη χρειάζεται να σκεφτούν κάτι πέρα από το ΣΕΞ.

Προσωνύμιο του «Πέφτουλα» το έχουν οι άντρες, γι’αυτό και θα δείτε το ανδρικό φύλο να πρωταγωνιστεί σ’ αυτό το άρθρο. Αν και τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες μπαίνουν πολύ δυναμικά στον χύμα κόσμο των αντρών και δείχνουν πως κάποια μέρα θα μπορούν να μας ανταγωνιστούν. Αλλά αργεί ακόμα αυτή η μέρα… Οπότε οι άντρες προηγούνται και οι νεότεροι που μόλις απεγκλωβιστήκαν από το σπίτι μπορούν να διδαχθούν άφοβα.

Η πρώτη φάση ξεκινάει συνήθως σε χώρο με δυνατή, καλή μουσική και ποτάκι, όπως ένα Club (Δεν είναι απαραίτητο, όμως είναι πιο βολικό). Με το ποτό χαλαρώνουμε και η μουσική μας βοηθάει να μπούμε στο mood που θέλουμε.

Επίσης πολύ σημαντική κίνηση είναι η αντροπαρέα. Ο «σωστός Παίχτης» δεν θα βγει ποτέ μόνος, γιατί το γκομενάκι θα τον περάσει για ψυχάκι-βιαστή και δεν θα φέρει ποτέ μα ΠΟΤΕΕΕ γυναίκα φίλη στην παρέα. Σε τέτοιες καταστάσεις οι γυναίκες που δεν βλέπουμε ερωτικά είναι περιττές. Πρώτον μπορεί να μπερδέψουν το γκομενάκι και δεύτερον ίσως κομπλάρουμε να φερθούμε πιο χύμα μπροστά τους. Οπότε μόνο κοντάρια στην παρέα. ΝΟΜΟΣ!

Όταν έχει την κατάλληλη διάθεση θα επιλέξει προσεκτικά την γυναίκα που θα ανταποκριθεί. Μην ξεχνάτε! Δεν έχει σκοπό να φλερτάρει, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ!!! Άρα και η γυναίκα πρέπει να είναι στο ίδιο mood.

Πως θα καταλάβει αν το γκομενάκι έχει την ίδια διάθεση?

Το γκομενάκι που θα βγει για τον ίδιο λόγο με τον «Παίχτη» θα επιλέξει να είναι μαζί με μια φίλη (πιο σεμνή η πιο άσχημη (νόμος!)), θα κάθεται στην μπάρα (μπας και τσιμπήσει ο μπάρμαν) και θα κοιτάζει προκλητικά γύρω της μέχρι να βρει αυτό που ψάχνει.

Ο Παίχτης θα μπει στο παιχνίδι μόλις συναντηθούν οι ματιές τους και αν είναι σωστός θα κερδίσει και το χαμογελάκι. Μόλις πάρει το χαμόγελο ξεκινάει το «Χυμαδιό» (σκοπός το σεξ). Θα κεράσει το ποτό της, θα της πει δυο μαλακίες για να γελάσει, θα την ανεβάσει με λόγια (κομπλιμέντα), αν είναι και πιο σωστός θα την χορέψει και τότε οι πιθανότητες είναι υπέρ του. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙ!!!

Γιατί να μην την πέσει και σε άλλες?

Καλό είναι να μην μπλέξει κ’ άλλες στο παιχνίδι, θα μπερδευτεί πολύ η κατάσταση και ο σκοπός θα πάει χαμένος. Η γυναίκα που θα βγει για «να περάσει καλά και ότι προκύψει» δεν θα δεχτεί ότι ο ενδιαφερόμενος προκειμένου να πηδήξει κυνηγάει και πάπιες. Θέλει αποκλειστικότητα! Αυτό είναι που πραγματικά θα την ανεβάσει!!!

 

Advertisements