Τώρα τελευταία ακούω πολύ συχνά από τις γυναίκες ότι ντε και καλά οι άντρες κουτσομπολεύουν πιο πολύ απ’αυτές !? ΟΟΟΧΙ!!! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, επειδή οι άντρες δεν δίνουμε βάση και βάρος στην συζήτηση. Στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ που χώρισε η Ζωή. Θα το αναφέρουμε απλώς για να πούμε κάτι, εκτός όμως αν μας ενδιαφέρει η γκόμενα, τότε θα το αναλύσουμε λίγο παραπάνω. Αυτό δεν κουτσομπολιό, ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΚΠΟΤ!!!

Οι γυναίκες από την άλλη το αναλύουν πιο πολύ, κυρίως επειδή από την φύση τους δίνουν βάση στην λεπτομέρια. Άλλα και πάλι δεν τις λες κουτσομπόλες γι’αυτό. Η κουτσομπόλα είναι κάτι διαφορετικό, σατανικό και επικίνδυνο για το ανθρώπινο είδος. Ένα σαρκοφάγο περιστέρι που μεταφέρει μια είδηση. Μια είδηση που δεν είναι διασταυρωμένη, επειδή δεν την ενδιαφέρει αν είναι αλήθεια η ψέματα αρκεί να υπάρχει είδηση.

Συνήθως η πληροφορία που θα αναμεταδώσει, θα παραβιάζει την ιδιωτικότατα κάποιου, λέγοντας κάτι που δεν θα έπρεπε η δεν θα ήθελαν να μαθευτεί. Ακόμα και μια ευχάριστη είδηση. ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ αν θέλαμε να μαθευτεί θα το λέγαμε! Δεν χρειαζόμαστε μια ΒΡΩΜΑ να μας κάνει βούκινο.

Μεθάει από την δύναμη της πληροφορίας, νιώθει πως είναι η αρχή του τόπου και κακά τα ψέματα έτσι είναι! Είναι αυτή που καθορίζει συνειδήσεις, δημιουργεί κοινωνικό κλίμα και ξεσηκώνει ομάδες. Κανένας δεν την συμπαθεί, οι περισσότεροι την φοβούνται και όλοι την προσέχουν (σας θυμίζει κάτι?).

Εφόσον δημιουργεί συνειδήσεις θα λειτουργεί και θετικά σε κάποιους, έτσι δεν είναι?

Είναι σχετικό αυτό, γιατί κυρίως κυριαρχεί ο φόβος μήπως και μαθευτεί η πράξει που θα κάνει κάποιος/α, ενδεχομένως μια απιστία που θα ήθελε να επιχειρήσει κάποιος. Αποτρέποντας τον/την δεν αποτρέπει την διάλυση μιας σχέσης, απλά την καθυστερεί…

Επίσης δημιουργεί κατά βάση αρνητικό κοινωνικό κλίμα και ξεσηκώνει για λάθος λόγους κοινωνικές ομάδες (Πχ δημιουργεί προκατάληψη για κάποια άτομα η κάποιες ομάδες) Εν καιρούς πολέμου ίσως και να ήταν χρήσιμη, όμως σε αυτούς τους καιρούς δεν την χρειαζόμαστε και δεν υπάρχει καμία θεραπεία για να ακολουθήσει. Οπότε πυροβολήστε την!

Advertisements