Υπάρχει κ’ αυτό εκεί έξω! Το επαναστατικό μοντέλο του 2 σε 1 με δώρο ένα βαζάκι σάλια! Δηλαδή τα δυο χειρότερα είδη ανδρών σε μια συσκευασία, που έρχεται να ξεφτιλίσει το ανδρικό φύλο. Ο Μ.Κ δεν φοβάται να προδώσει η να αφήσει την παρέα του για να ανέβει στην εκτίμηση μιας γκόμενας και καταβαθος γνωρίζει ότι του αξίζει δούλεμα και έναν δημόσιο λιθοβολισμό στην κόκκινη πλατεία της Μόσχας, όμως δεν το βάζει κάτω. Συνεχίζει να γλύφει με τον ίδιο ρυθμό ώστε κάποια στιγμή να σταθεί τυχερός και να πετύχει τον στόχο του. ΝΤΡΟΠΗ!

Ότι το νινί σέρνει το καράβι το ξέρουμε όλοι, όμως ο Μ.Κ το κάνει δίχως κανένα κέρδος, ζει σε ένα άπιαστο όνειρο. Όσο και να προσπαθεί με τις γλοιώδεις τακτικές του να πάρει έστω μια μυρωδιά, μια γεύση από το μουνί, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕΕΕΕ!!! Επιλέγει να πέσει στην παγίδα και να κολλάει σε άτακτα γκομενάκια. Αυτές θα τον χρησιμοποιούν όσο το τραβάει η κατάσταση, θα γελάσουν, θα περάσουν καλά και θα την βγάλουν φθηνά. Απλά όταν θα βαρεθούν η θα βρουν γκόμενο, θα του πετάξουν ένα: σε βλέπω σαν φίλο και δεν θέλω να πληγωθείς, επειδή είσαι πολύ κάλο παιδί και τέλος.

Τότε ο εκάστοτε μουνοδουλος προσπαθεί να βρει καινούργιο αφεντικό για να μη βαριέται. Είπαμε το ξέρει ότι θα τον παρατήσουν αλλά ποτέ δεν πτοείται ηθικά και συνεχίζει, πάλι και πάλι. Ακριβώς γι’αυτο του αξίζει ο καιάδας. Πρέπει να έρθει ένας Λεωνίδας με αρχίδια να του δώσει μια κλοτσιά με στυλ και όσο πέφτει να του πηδάει την γκόμενα που θέλει. ΜΠΟΥΜ!!! Ένα τέλειο σενάριο.

Όταν τον γνωρίσεις θα τον καταλάβεις αμέσως! Έχει πολύ ψεύτικο χαμόγελο και μεγάλα λόγια, πολύ ανασφαλής για το ύψος του η τα κιλά του η τέλος πάντων κάτι περίεργο που έχει πάνω του. Αν είναι γύρο στα 30, έχει κάνει σεξ 2 με 3 φορές, ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!Με κάποιες που έμοιαζαν κάτι σαν γυναικά. Μάλλον αυτό κυρίως τον έκανε τόσο λυσσασμένο μουνοδουλο αλλά και καληνυχτακιας? Αυτό παραπάει.

Αν υποψιάζεστε ότι ξέρετε τέτοιο άτομο, ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ!!! Καταστρέφει τα πάντα προκειμένου να φτάσει στον στόχο-ονειρο του. Δεν υπολογίζει φιλία η οικογένεια, δεν έχει φιλότιμο και αξιοπρέπεια και αν πάρεις το μέρος του μονό χαμένος θα βρεθείς. Tο μόνο που του απομένει είναι η δουλειά, στην οποία είναι πολύ καλός (γλείφτης) και έχει ένα κάλο μηνιάτικο. Έτσι μπορεί και ακολουθεί το χόμπι του, να πληρώνει τα πάντα ώστε να αφήσει την εκάστοτε ατακτούλα ικανοποιημένη.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον αντρικό πληθυσμό!

Advertisements