Όλοι λίγο η πολύ σκεφτόμαστε το μέλλον μας με μια γυναίκα και σίγουρα όλοι θέλουμε να είναι έτσι όπως την φανταζόμαστε, όμως η φαντασία ποτέ δεν συμπίπτει με την πραγματικότητα και γιαυτον τον λόγο σκέφτηκα να γράψω ένα άρθρο για την ύπαρξη της τέλειας γυναίκας στις ζωές μας, μπας και βοηθήσω να βάλουμε κάποια πράγματα σε μια σειρά, ώστε να μην κάνουμε το λάθος να πιστεύουμε πρόωρα σε μια τελειότητα, με αποτέλεσμα να πληγωνόμαστε. Νομίζω πως θα συμφωνήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών μαζί μου αλλά και οι γυναίκες που θα το δουν από την δική μας ματιά, κυρίως επειδή τα λέω ωραία, μπορώ να το κάνω επειδή έχω δικό μου blog και νομίζω πως τα ξέρω όλα, γιατί όντως τα ξέρω ρε ΜΑΛΑΚΕΣ!!! Και μην διαφωνήσετε πριν διαβάσετε με προσοχή το άρθρο (Ξέρω να κόβω φρένα σε πανταχού τύπου ι.χ, μηχανάκια και αν δεν οδηγείτε βάζω τρικλοποδιές με μεγάλη ευχέρεια).

Πως θα καταλάβουμε αν η σύντροφος μας είναι η γυναίκα της ζωής μας? Καταρχάς πρέπει να γίνει η γνωριμία μαζί της (πολύ βασικό). Η γνωριμιά δεν είναι ο έρωτας με την πρώτη ματιά και άλλες τέτοιες μπούρδες, η γνωριμία είναι η αποδοχή της εμφάνισης και μια σχετικά καλή συζήτηση, είτε είναι σε κάποιο χώρο που θα συναντηθείτε face to face, είτε είναι ένα chat στο ίντερνετ.

Δεν θα πω ψέματα αλλά κατά πολύ μεγάλο βαθμό η εμφάνιση της γυναίκας μας επηρεάζει, είναι η πρώτη εντύπωση που θα μας προτρέψει να κάνουμε το πρώτο βήμα. Θα κοιτάξουμε πρώτα τα οπίσθια της, το στήθος της και το πρόσωπο της (η την φωτογραφία που έχει στο προφίλ), ώστε να συμφωνήσουν τα δυο κεφάλια μεταξύ τους και να κάνουν το βήμα. Αμέσως μετά θα μπούμε στην διαδικασία της γνωριμίας και να ενδιαφερθούμε για τον χαρακτήρα της, ώστε να καταλάβουμε αν αξίζει να δώσουμε παραπάνω σημασία η απλά ο σκοπός μας να είναι το σεξ. ΤΟ ΣΕΞ? Ναι είμαστε άνθρωποι και έχουμε ανάγκες και όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο πιο γρήγορα θα καλυτερεύσει η κοινωνία μας. Επίσης θέλω να αναφέρω ότι η ομορφιά είναι αντικειμενική και ο καθένας μας την εκλαμβάνει διαφορετικά, ως άνθρωποι έχουμε διαφορετικά θέλω και πρότυπα που κάνουν ελκυστική την γυναίκα στα μάτια μας και ο κάθε ένας έχει τα δικά του βίτσια, όμως όλοι συμφωνούμε σε κάποια σημεία.

Για παράδειγμα γνωστές περσόνες της τηλεόρασης όπως η Μενεγακη, όπως η Νομικού η η Σκορδα προκαλούν το ενδιαφέρον στον περισσότερο αντρικό πληθυσμό βλέποντας τες, είναι αυτό που λέμε γυναικάρα με τα όλα της, καθαρά σε θέμα εμφάνισης, ένδυσης και κίνησης. Ο χαρακτήρας, η εξυπνάδα μπαίνουν σε δεύτερο ρόλο μιας και δεν έχουμε πλήρης άποψη γι’αυτες, έχουμε μια εικόνα και την απολαμβάνουμε. Θα τις αποκαλέσουμε γυναικάρες, όμως ποτέ τέλειες δίχως μια προσωπική γνωριμία.

Στην συνέχεια έρχεται η γνωριμία με το πρόσωπο, ακολουθεί η συζήτηση και μια πρώτη επαφή με τον χαρακτήρα της. Πες ότι όσο και από την πλευρά σου, τόσο και από την δική της η γνωριμία ήταν καλή, προκαλείτε ο ένας στον άλλον ενδιαφέρον και θέλετε να υπάρξει μια συνέχεια, από εκείνο το σημείο και μετά αρχίζεις να καταλαβαίνεις κάποια πράγματα για την ευφυΐα της, τον χαρακτήρα της και τον τρόπο που εκλαμβάνει την σεξουαλική επαφή. Μα πάλι σεξ? Συγνώμη παιδιά αλλά ναι, είναι σημαντικό.

Άρα πως θα καταλάβουμε ότι η γυναίκα είναι τέλεια? Όταν έχει το πακέτο? Δηλαδή να είναι όμορφη, έξυπνη, ενδιαφέρον και κάνετε καλό σεξ? Όσο το σκέφτομαι θα σας πω κάτι άλλο: πες ότι όλα είναι καλά, σου αρέσει εμφανισιακά, ταιριάζετε στο σεξουαλικό κομμάτι, ταιριάζετε σαν άνθρωποι, έχει χιούμορ… κλπ, κλπ, κλπ, δηλαδή τηρεί τα περισσότερα από αυτά που θέλεις, επομένως κάνεις σχέση μαζί της, τώρα μπορείς να την αποκαλέσεις τέλεια? ΝΑΙ!!!?…. ΟΧΙ!!! Μην είσαι κορόιδο, υπάρχουν και πιο βαθύ πράγματα από τα παραπάνω, όπως το να δεις και να αγαπήσεις και την άσχημη πλευρά της, να υπάρχει τυφλή εμπιστοσύνη, αλληλοσεβασμός και βέβαια να συνεχίζει να υπάρχει ένα αεικίνητο ενδιαφέρον ανάμεσα σας. Όλο αυτό θέλει χρόνο και υπομονή και μόνο τότε μπορούμε να καταλάβουμε αν γνωρίσαμε την τέλεια γυναίκα.

Advertisements