Είναι ο άνθρωπος με κόμπλεξ ανωτερότητας, γεμάτος από ανασφάλειες και άχρηστες γνώσεις. Προσπαθεί να δώσει στους γύρο του μια εικόνα της ατομικής του ανωτερότητας, δηλαδή πως είναι έξυπνος, δυνατός, χαρισματικός, κοινωνικός και πιο πονηρός από τους υπόλοιπους. Το θέμα είναι…. ότι… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! Είναι τούβλο, στόκος και πιο χαζός και από ψάρι που έχει πάθει εγκεφαλικό. Δεν έχει την παραμικρή αυτογνωσία για να καταλάβει ότι είναι ένας μαλάκας ξερόλας. Στην πραγματικότητα αισθάνεται αντίθετα απ’αυτο που θέλει να δείξει, διακατέχετε από ένα απύθμενο αίσθημα μειονεξίας και κατωτερότητας και προσπαθεί να το κρύψει φτάνοντας στο άλλο άκρο. Χαζοχαρούμενος μες στην τρέλα του να βασανίζει τον κόσμο γύρω και να τους τα κάνει τσουρέκια με την υποτιθέμενη εξυπνάδα του. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΗΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΣΙΚΙ!!! ΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ!!!

Εντάξει καταλαβαίνω πως το κάνει για να καλύψει την προσωπική του ανεπάρκεια, όμως το κάνει τόσο κραυγαλέα που γίνεται πολύ αντιπαθητικός. Δεν δίνεις τόση σημασία όταν έχεις διάθεση, αντίθετος γελάς τις πιο πολλές φορές με την κατάσταση του αλλά δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες. Κάποιες φορές ξεχνάς που είναι σαν ανάποδο γαμώτο με μυαλό κουκούτσι και του δίνεις αξία, με το μονό αποτέλεσμα να είναι τα νευρά και η χάλια διάθεση.

Θα τον καταλάβετε αμέσως. Είναι χλαπάτσας με περίεργο σωματότυπο: αδύνατος σαν σμιγκολ και ωραίος σαν αρουραίος η τετραγωνοκεφαλος με κοιλιά μέχρι τα γόνατα (είναι επίτευγμα αυτό!). Πως το κάνει? Πρέπει να μας πει την απαγορευμένη διατροφή του. Επίσης έχει κάποιο περίεργο τικ, που δεν περνά απαρατήρητο. Είτε κάτι με το στόμα, είτε με τα μάτια, είτε μυρίζει τα δάχτυλα του η τέλος πάντων κάτι που βγάζει μάτι.

Και κάτι ακόμα που θέλω να του πω, μπας και πιάσει το νόημα… Νομίζεις μας ενδιαφέρει φίλε ξερόλα η γνώμη σου και ο τρόπος σκέψης σου? ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Εντάξει το είπες, το δέχομαι ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ!!! Μην κάνεις πως τα ξέρεις όλα γιατί θα φας μπουκέτο στην μάπα!!! Ειδικά όταν ανακατεύεσαι στις δουλειές μας με τις υποδείξεις σου, τις κάνεις και έχεις το υφάκι του ανώτερου? ΡΕ ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΜΗ ΣΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!! Καλοδεχούμενες οι συμβουλές ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΛΙΟ ΚΑΡΙΟΛΗ!!!

Advertisements