Ψευτόθρησκοι η αλλιώς χριστοπαναγιωγαμιάδες, δύσκολο το δεύτερο γι’αυτο και θα μείνουμε στον πρώτο τίτλο. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά το καντήλι πάει σύννεφο και η καινή διαθήκη ξαναγράφεται με το γαμώ πριν από κάθε λέξη. Ενώ από την άλλη η εκκλησία συνεχώς αποξενώνει τους ανθρώπους από αυτήν δείχνοντας το άσχημο πρόσωπο της. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι της ( Παπάδες, διάκοι, ψάλτες και κτλ…) με τις δραματικές πράξεις τους διώχνουν τους πραγματικά θρήσκους και φιλότιμους ανθρώπους, δεν λέμε τώρα για τα κορόιδα γριούλες που δίνουν και το τελευταίο ψίχουλο από την σύνταξη τους για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες τους πριν τον θάνατο τους. ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ!!! Μπας και ησυχάσουν, να δούμε αν η εκκλησία που πήγαιναν θα καλύψει αφιλοκερδώς της κηδεία τους. Δεν νομίζω…
  Δεν είμαι ιδιαίτερα πιστός και πιο πολύ τείνω στην λογική αλλά προσπαθώ όσο γίνεται να σέβομαι την κάθε θρησκεία. Στην παρούσα φάση θα μιλήσω για τον χριστιανισμό, τους ψευτοεκπρωσοπους του και τους ψευτόπιστους. Πολλά τα ψευτό… γιατί κυρίως έτσι έχει καταντήσει η θρησκεία αυτή. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!! Η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες που βρίζουν αυτό που πιστεύουν, δηλαδή δεν υπάρχει νορμάλ εξήγηση όταν παθαίνει ο πατέρας σου έμφραγμα λες: βοήθα μας παναγία μου!!! Και το βράδυ επειδή χτύπησες το πόδι σουνα  πετάς ένα: γαμώ την παναγία!!! Φαντάσου ούτε καν το έσπασες. Θρησκεία από συμφέρον λέγεται αυτό!
 Κακά τα ψέματα σε όλους μας ξεφεύγει κάπου κάπου ένα καντηλάκι αλλά το θέμα είναι να μη το παίζεις υποκριτής και να λες ότι ακολουθείς πιστά την εκκλησία, ενώ την εξαπατάς. ΣΕΒΑΣΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ!!! Δέξου ότι είσαι σαν τις θείτσες κουτσομπόλες, που είναι με το σταυρό στο χέρι μέχρι που να γυρίσεις και να στο καρφώσουν πισώπλατα. Καλααα…. αυτές πρέπει να τις μαζέψουμε όλες σε ένα κλειστό γήπεδο και να πετάξουμε πολλά δακρυγόνα μέχρι να πάθουν ασφυξία. Εσένα υποκριτάκο θα σε αφήσουμε λίγο ακόμα να ζήσεις, μπας και αναθεωρήσεις. Αλλιώς κ΄ εσυ στο γήπεδο θα πας.
   Η εκκλησία μπλέκοντας σε διάφορα σκάνδαλα οικονομικά και μη εκτροχιάζει την πίστη των ανθρώπων προς αυτήν, κάνουν άσκοπα, ανόητα και ρατσιστικά σχόλια στα ΜΜΕ για το τι τους αρέσει, πιστεύοντας πως οι άνθρωποι διαφέρουν πέρα από τα σύνορα. Οι φυλετικές διακρίσεις σχολιάζονται ακόμα, λες και ο Θεός μοίραζε λαχεία και το πρώτο έπεσε στην Ελλάδα. Δηλαδή αυτοί που πιστεύουν σε κάτι διαφορετικό είναι άμυαλοι και αμαρτωλοί? Ακόμα και ότι διαφέρουμε στα ίσα δικαιώματα των δυο φύλλων, στον 21 αιώνα όλα αυτά. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ!!! Πως να εμπιστευτείς τα πιστεύω σου εκεί?…..

  Πάντα ο χριστιανισμός ήταν η του βάθους η του ύψους ανά τους αιώνες. Στις αρχές οι εκπρόσωποι της ήταν πραγματικά πιστοί και ακόλουθοι του χριστιανισμού, προσπαθούσαν να την διαδώσουν παντού ενώ οι άνθρωποι ήταν δύσπιστοι απέναντι της. Μετά κάπου στον μεσαίωνα η εκκλησία είχε τα πάνω της και έγινε κράτος, ξεχνώντας τι πραγματικά υπηρετεί αλλά τουλάχιστον οι χριστιανοί σεβόντουσαν την πίστη τους. Εντάξει ψεματα! Κυριαρχούσε ο φόβος όταν η εκκλησία ήταν νομοθέτης του κράτους. Δεν λέω έκανε πολέμους, κρεμούσε και έκαιγε αθώους χωρίς απολύτως κανένα λόγο αλλά ήταν μεσαίωνας. Τώρα η εκκλησία κάνει ότι θέλει, οι άνθρωποι έπαψαν να πιστεύουν πραγματικά και χάθηκε το νόημα της πίστης και ο λόγος που χρειαζόμαστε την θρησκεία στην ζωή μας.

Κακά τα ψέματα είμαστε σκλάβοι του μυαλού μας, δεν μπορούμε να πάρουμε απόφαση ότι η ζωή τελειώνει όταν πεθανουμε. πρέπει να πιστεύουμε ότι υπάρχει κάτι ανώτερο από μας για να μην τρελαθούμε, προσπαθώντας να εξηγήσουμε όλα τα γιατί του σύμπαντος. Οπότε καλά κάνατε αν πιστεύετε και σεβαστείτε το ανάλογα!!!

Advertisements