ΤΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟΟΟΟ!!! Να είναι κάποιος κολλημένος στο μυαλό, να μην μπορείς να τον μεταπείσεις με τίποτα, να του φέρεις 50 αποδείξεις γι’αυτα που λες και εκείνος να συνεχίζει να σε κοιτάει με τα ηλίθια του μάτια σαν γάιδαρος. Είναι χωριάτες στο μυαλό και η αναθεώρηση των πραγμάτων γι’αυτους είναι κακούργημα. Όχι ότι έχουμε κάτι με τους χωριάτες, εξάλλου οι περισσότεροι είμαστε από χωριά αλλά όταν είσαι κολλημένος στο μυαλό και δεν υπολογίζεις τίποτα και κανέναν, δεν είσαι άνθρωπος!!! ΕΙΣΑΙ ΖΩΩΝ ΟΡΘΙΟ!!! Μη σπαταλάς άλλο τον χρόνο μας και κάνε μια χάρη στον ανθρώπινο πληθυσμό και KILL YOUR SELF!!! Μάλλον πρέπει να εξηγήσω τι είναι αυτά τα παράξενα γράμματα. Εγγλέζικα μάλλον? ΟΟΟΧΙ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ!!! Αγγλικά λέγονται!!! Σίγουρα σαν μαθητής δημοτικού προσπαθούσε να μεταπείσει την δασκάλα του ότι το 1+1=11 και πως ο γάιδαρος πετάει….
  Αργότερα στο λύκειο, έβγαλε συμπέρασμα ότι όλοι οι καθηγητές είναι χαζοί και είναι μάταιο να προσπαθεί να τους αλλάξει την γνώμη. Έτσι αναγκάστηκε να συμμορφωθεί με τους κανόνες του σχολείου και να μάθει 5 πράγματα. Δεν ήταν αντικοινωνικός σαν χαρακτήρας αλλά ούτε και ιδιαίτερα δημοφιλής, ηταν κάτι ενδιάμεσο και γιαυτο είχε παρέα στο σχολειό. Οι φίλοι του ήταν στο ίδιο σκεπτικό επίπεδο, άλλωστε δεν θα μπορούσε να κάνει παρέα με κάποιον που έχει αντίθετη γνώμη. Δεν θα πω ψέματα, μας άρεσε να περνάμε λίγη ώρα μαζί του γιατί σχολίαζε πολύ αστεία τα πράγματα, επειδή είχε άποψη για όλα και για όλους. Όταν λέμε για όλους, πρέπει να βάλουμε και τον εαυτό μας μέσα, γενικά τα έλεγε πολύ ωραία. Πολύ αντιαθλητικός τύπος, για να κάνει 100 μετρά ήθελε 15 λεπτά και κάτι. Εν ώρα γυμναστικής ενώ οι άλλοι έπαιζαν μπάλα, αυτός καθόταν στην τάξη και προσπαθούσε να φτιάξει το στιλοπιστολο ωστε να πετάει το χαρτάκι πιο δυνατά απ’οτι συνήθως. Ήταν ένα παιδί που τον θυμόμαστε πολύ αμυδρά, όμως πάντα μας έρχεται στο μυαλό όταν αναπολούμε τα σχολικά μας χρόνια.
  Συνήθως περνάει σε κάποια σχόλη με ειδικότητα καπετάνιος, μάγειρας η αν έχει κάποιο συγγενή αστυνομικό, ΜΠΑΤΣΟΣ!!! Υπάρχον αστυνομικοί και οι μπάτσοι και πρέπει επιτέλους να μην τους βάζουμε στο ίδιο σακί (Θα γράψουμε άλλη φορά γι΄αυτο).
  Ως καπετάνιος, κάνει τα ταξίδια του και δεν μας ζαλίζει τα παπάρια, γιατί τον βλέπουμε ελάχιστα έως καθόλου.
Ως μάγειρας αν συνεργάζεσαι μαζί του…. βοήθεια σου!!! Θα σε πρήζει όλη την ώρα με τις μαλακίες του και τα κόμπλεξ του, λέγοντας πόσο άσχετοι είναι οι άλλοι και πόσο καλός είναι αυτός. ΕΛΕΟΣ!!! Δεν παλεύετε ο άνθρωπος, θα σου έρχεται επιθυμία να τον σφάξεις με το μικρό μαχαιράκι για τις πατάτες 30 φορές την ήμερα. Έτσι! Να αργεί να πεθάνει και να το απολαύσεις ακούγοντας τον να ουρλιάζει. ΑΑΑΑΧ!!!!
Σαν μπάτσος αρχίζει να ασχολείται με το γυμναστήριο και προσπαθεί να γίνει ντουλάπα για να τον σέβονται πιο πολύ στην δουλειά. Λες και έτσι θα κερδίσει τον σεβασμό αλλά τόσο του κόβει. Σιγά σιγά παίρνει την γλύκα της εξουσίας και μας τα κάνει τσουρέκια όποτε τον συναντάμε, ξεχνάει πως είναι απλά ένας ακόμα μαλάκας, μπουρτζόβλαχος που το παίζει ρόμποκοπ. Όταν μας σταματάει η τροχαία για έλεγχο και αλκοτέστ, συνήθως υπάρχει ένας τέτοιος ανάμεσα τους και μας κάνει ηλίθιες ερωτήσεις τύπου: Έχετε πιει κύριε? Αν σου πω: ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!! θα με πιστέψεις? Δώσε μου να φυσήξω να τελειώνω και να φύγω. Έχουμε και δουλειές. ΑΙ ΓΑΜΗΗΗΣΟΥ!!!
Advertisements