Καλά είσαι….. πολλά παραδείγματα έχουμε όλοι μας που μας έρχονται στο μυαλό όταν ακούμε χαζή Θα μιλήσω για όμορφες χαζούλες γιατί αυτές κυρίως μας προκαλούν το ενδιαφέρον, είναι το είδος γυναίκας που κάνει μόνο για κρεβάτι η για γλάστρα, ένας όμορφος φίκος που σου ανοίγει τα ποδιά διάπλατα. Το περίεργο είναι ότι ναι μεν προκαλούν αλλά λίγοι και εκλεκτοί θα ποτίσουν αυτήν την γλάστρα και ανάλογα με την ηλικία της κολλάει με διαφορετικού τύπου αρσενικό. Συνήθως η αλυσίδα είναι: κάγκουρας – ποδοσφαιριστής – κλάριν.

Ας αρχίσουμε από τα χρόνια της εφηβείας. Είναι το κορίτσι με το τέρμα σφιχτό κολάν και μπλουζάκι πάνω από αφαλό, προσπαθεί να αναδεικνύει τον κώλο της και το μπούστο της σε κάθε ευκαιρία που της δίνετε, ώστε τα αγοράκια να έχουν κάτι για να ασχοληθούν όλο το βράδυ στο σπίτι τους. Ανοιχτό το facebook στο προφίλ της, εκεί που τα κοτσάρει όλα φάτσα φορά μαζί με φίλες κάνοντας τις πάπιες στον καθρέφτη μπάνιου ενός κλαμπ, που βγήκαν το προηγούμενο βράδυ. Στα χρόνια του λυκείου τα φτιάχνει με έναν 4-5 χρόνια μεγαλύτερο της κάγκουρα για να κάνει μούρη στις δήθεν φίλες της, την παίρνει μετά από το σχολείο με το καλοφτιαγμένο του αμάξι η το μηχανάκι του. Τα LED φώτα το κάνουν να μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο που δεν αργεί για απόσυρση. Χωρίζουν και τα φτιάχνουν κάθε βδομάδα, γιατί συνήθως πηδάει κάποια από τις «φίλες» της αλλά του τα συγχωρεί όλα γιατί….? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ!!. Είπαμε είναι χαζή σαν πέτρα. Τελειώνει το σχολείο πολύ δύσκολα λόγο των πολλών απουσιών και μηδέν διάβασμα…που να βρει ώρα να διαβάσει? Αν η ασχολία της είναι τι χρώμα στριγκάκι θα φορέσει ώστε να φανεί μέσα από το κολάν αύριο στο σχολειό. Εντάξει μην είμαστε κακοί σαν παιδάκια τα γουστάραμε αυτά. Είναι προτιμότερο να την έβλεπα από το να διάβαζα αρχαία!

Το σχολείο τελειώνει και αρχίζει η πραγματικότητα, πρέπει να βρούμε δουλειά για να ζήσουμε. Η δουλειά δεν είναι δύσκολο να βρεθεί γι΄αυτές, είπαμε είναι ΜΟΥΝΕΣ!!! Άρα? Τι δουλειά μπορούν να κάνουν χωρίς κανένα πτυχίο και πολλή ασχολία πάνω της? Λογικά ας το δούμε: Σερβιτόρα? Μπααα… δύσκολο γιατί έχει πολλή δουλειά και μισθός είναι χαμηλός. Πωλήτρια σε κάποιο μαγαζί? Δύσκολο πάλι, χαμηλός μισθός και θέλει πολύ μπλα μπλα, που το μόνο θέμα που έχουν για συζήτηση είναι που και με ποιον θα βγουν για να τραβήξουν μια καλή selfie. Υποδοχή σε club η καφετέρια? ΝΑΙ!!!. Barwoman? NAI!! Να μερικά παραδείγματα που βλέπουμε κάθε μέρα Σκεφτείτε το!!! Την περίοδο εκείνη μπαίνει στο χώρο του ποδοσφαίρου, όχι επειδή της αρέσει αλλά μόλις γνώρισε ένα παιδί που είναι «ποδοσφαιριστής» κυρίως από χόμπι, γιατί επαγγελματικά δεν το ‘χει όσο και να προσπαθεί. Γι’υτο δεν έχει διάρκεια η σχέση τους. Βλέπεις πάει για κάτι παραπάνω η κοπέλα μας.

Μόλις λίγο κουραστούν να δουλεύουν θα τα φτιάξουν με το Κλάριν αφεντικό τους, επειδή έτσι νομίζουν πως θα λυθούν όλα τους τα προβλήματα αλλά δε…. Ο κλάριν BOSS πάντα αναζητάει κάτι φρέσκο και λόγο της θέσης του βρίσκει άλλη χαζογκόμενα, οπότε παρατάει την δική μας, την διώχνει από την δουλειά και πλέον η γλάστρα μας είναι στο έλεος της τύχης……………

Advertisements