Το χειρότερο επάγγελμα που υπάρχει σε αυτόν τον τόπο. Απληστία και αλαζονεία να είναι προσόν στο τέλειο βιογραφικό ενός ταξιτζή, όπως και η υποτιθέμενη μαγκιά, άνισο μαύρισμα και το συνεχές μουρμουρητό που σου κάνει το κεφάλι καζάνι. Δεν γνωρίζει τον Κ.Ο.Κ, νομίζει πως ο δρόμος του ανήκει και πως κάνει χάρη στον ανθρώπινο πληθυσμό με το να σε πάει στον προορισμό σου. SO WHAT? Έτσι σταματάει όπου θέλει, παίρνει όποιον θέλει, πάει όπου τον βολεύει και πλέον το επάγγελμα το κάνει χόμπι, κλαίγοντας αργότερα πως δεν υπάρχει δουλειά και ότι τα βγάζει δύσκολα πέρα.

Πάντα είχα την απορία για το ποιός μαλάκας τους προσλαμβάνει? Υπάρχει κανένας ψυχολογικός έλεγχος? Οποιοσδήποτε μπορεί να οδηγήσει ένα ταξί και να του εμπιστευτείς την ασφάλεια σου? Το χειρότερο είναι πως οι πιθανότητες είναι εναντίον σου. Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις 7 στα 7 στο κίνο πάρα να μπεις σε νορμάλ ταξί. Και δεν υπερβάλω!

Υπάρχουν τρία είδη ταξιτζήδων που δεν αντέχω να βλέπω

1. Οι γεροπαράξενοι που έπρεπε να έχουν βγει στην σύνταξη η να πεθάνουν από ανακοπή στον ύπνο τους. Οδηγάνε λες και δεν υπάρχει αύριο. Καταλαβαίνω ρε σκατόγερε πως θες να πεθάνεις, να τελειώσεις την μίζερη ζωή σου και εγώ στην θέση σου θα το ήθελα αλλά επειδή δεν είμαστε στην ίδια θέση… ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!!! Επίσης δεν με ενδιαφέρει να ακούσω για διακοστη φορά πως: αυτοί που μας κυβερνάνε είναι μαλάκες (το ξέρω). Πάρε χάπια και πέθανε αξιοπρεπώς!!!

2. Οι ψυχασθενικοί σαραντάρηδες. Λογικά χωρισμένοι με δυο παιδιά να επιλέγουν το επάγγελμα του ταξιτζή ως δεύτερη δουλειά για να μπορούν να πληρώσουν έγκαιρα την διατροφή. Με Δυο-τρία ουζάκια πνίγουν την κατάθλιψη τους και ξεκινάνε την βάρδια τους. Για μας τους υπόλοιπους είτε είμαστε πεζοί, είτε οδηγοί, είτε πελάτες αρχίζει μια περιπέτεια επιβίωσης. Ααα ναι… και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!

3. Και τα πρεζόνια του κερατά που κλαίγονται πως δουλεύουν πολύ και δεν τους φτάνει για το προς το ζην. Όταν ο μπάφος είναι η πρώτη σου ανάγκη τότε σίγουρα όση δουλειά και να κάνεις δεν θα σου φτάνουν τα λεφτά. Όλοι περνάμε δύσκολα αλλά εσύ είσαι ένας μαλάκας χασικλής! Πήγαινε σε μια κλινική μπας και σε σώσουν και μην σταματάς σε κάθε κωλάρα που θα δεις! ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΤΕΕ!!!

Σύντροφε πελάτη! Όταν σταματάει ένα ταξί δεν τον ρωτάς και μετά μπαίνεις μέσα. Μπαίνεις μέσα και του λες τον προορισμό σου. Είναι υποχρεωμένος να σε πάει εκεί που θέλεις! ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!

Advertisements