Πφφφφφφ….. Παντού υπάρχει αυτή η γκόμενα παγίδα!!!

Πάντα μα πάντα γνωρίζεις την παγίδα από κοινούς γνωστούς η σε κάποιο κοινό μέρος που πηγαίνετε και έτυχε να γνωριστείτε είτε είναι στην δουλειά, είτε σχολείοείτε κάποια σχολή και πάει λέγοντας. Επειδή ναι μεν είναι πολύ κοινωνικές και γνωρίζουν πολλούς άντρες αλλά είναι πολύ σκεπτοσυνεσθηματικα ονειροπόλα όντα για να κολλήσουν με έναν τυχαίο από το μπαρ που τους κέρασε ένα σφηνάκι. Σωστές κοπέλες για σχέση άλλα για τίποτα λιγότερο. Είναι απ’αυτες που έχουν ήδη σκεφτεί ονόματα για τα παιδιά που θα κάνουν, την διακόσμηση στο μελλοντικό τους σπίτι, κλπ… Όχι ότι είναι κακό, αλλά είναι λίγο creepy.

Το ξέρεις ότι υπάρχει έλξη μεταξύ σας άλλα προσπαθείς να μην δώσεις συνεχεία επειδή καταλαβαίνεις ότι δεν θα είναι άπλα σεξ γι’αυτην, θα θέλει κάτι παραπάνω από σένα, ενώ εσύ σαν αγοράκι δεν θέλεις συναισθηματικούς δεσμούς, άπλα θες να παίξεις για να σου φύγουν οι ορεξούλες που έχεις. Θα σου έλεγα ΝΤΡΟΠΗ!!! Αν ήμουν γυναίκα αλλά εφόσον δεν είμαι καταλαβαίνω ότι η φύση μας είναι έτσι. Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν και οι γυναίκες ότι δεν θέλουμε μόνο σταθερές σχέσεις, έρωτες και διάφορα τέτοια, θΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΖΩΩΔΗ ΣΕΞ που και που, χωρίς δέσμευση. Αλλά είναι αδιανόητο για το 99% των γυναικών αυτό, οπότε θα υποφέρουμε για πάντα. Τώρα δεν θα πω για το 1% που υπάρχει σαν μύθος που κάπου, κάποτε, κάποιος έκανε σεξ χωρίς να είναι επί πληρωμή και να βγήκε λάδι, ακόμα και μετά το one night stand η γκόμενα προσπαθεί να σε βρει και να σε γνωρίσει, μπας και είσαι ο κατάλληλος. Στα δικά μας τώρα!!! Είναι σίγουρο ότι θα βρεθείς η θα σε φέρει σε τέτοια κατάσταση ωστε να θέλεις να βάλεις το κλειδί στη τρυπά και να ανοίξει η πόρτα, δεν θα αντέχεις άλλο!!! Αυτή θα είναι εκεί ως μια εύκολη λύση. Θα κάθετε με τα πόδια ανοιχτά, γεμάτη ενέργεια και διάθεση για μια τρελή νύχτα.

Την επόμενη μέρα έρχεται η στιγμή που θέλει χάδια και γλύκες. Εσύ όμως ως «σταθερός» χαρακτήρας το αποφεύγεις με ελιγμούς και τριπλές, σαν την Βραζιλία να παίζει εναντίον της Γουατεμάλα. Μα να που έρχεται και ο δεύτερος γύρος. Είπαμε είσαι σταθερός στις απόψεις σου! Τότε αρχίζει και μπλέκετε πιο πολύ η κατάσταση, είναι πλέον σίγουρη ότι την θες και νομίζει ότι απλά φοβάσαι να το παραδεχτείς. Όπως όλες οι γυναίκες, έχει στερεότυπα για μας και λέει τα κλασικά: είναι άντρας και φοβάται τις δεσμεύσεις γι’αυτο μου ρίχνει άκυρο κάθε φορά που του ζητάω κάτι. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν φοβάσαι, απλά ΔΕΝ ΘΕΕΕΕΕΕΛΕΙΣ!!! Μην πέσεις στην παγίδα να της κάνεις χάρες γιατί την έβαψες φιλαράκο, δεν θα έχουν σταματημό μετά. Εκτός αν τα Θέλει ο κώλος σου και πέσεις στην παγίδα να τα φτιάξετε. Συνήθως δεν καταλήγουν καλά αυτές οι σχέσεις αλλά ποτέ δεν ξέρεις……..

Advertisements