Η πιο αχώνευτη κατηγορία γκόμενας που μπορεί να συναντήσεις. Συνήθως με παραπανίσια κιλά και στιλάκι χολιγουντιανής σταρ, αν είχε 20 κιλά λιγότερα. Η φάτσα της σε αντίθεση με το σώμα είναι αρκετά χαριτωμένη, όμως η ξινίλα περνάει το όριο του επιτρεπτού, σε κάνει να την σιχαίνεσαι από τα πρώτα δέκα λεπτά συνομιλίας μαζί της. Η ένδυση της είναι στιλάτη αλλά δεν ταιριάζει με το σώμα της, την κάνει να φαίνεται σαν πελεκάνος πάνω σε πασαρέλα. Όπως λέει και ο λαός: δεν κάνουν τα εργαλεία τον μάστορα!
  Μπαζάκι και στραβόξυλο με πολλές ανασφάλειες. Οι ανασφάλειες της μάλλον είναι για το σώμα της που προσπαθεί να το φτιάξει με κάθε πιθανό τρόπο, κάνοντας γυμναστική, χορό, διατροφή και κάποιο άθλημα, όλα αυτά παράλληλα. Όμως δεν αλλάζει ο σωματότυπος… ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Είναι σαν πιγκουίνος και δεν μπορεί να το αποδεχτεί, έτσι φροντίζει να ντυθεί σαν στιλάτο τσουλί μπας και κρύψει τα ελαττώματα της και βρεθεί κανένας τυφλός η βιτσιόζος που να την γουστάρει.
  Το πρόβλημα όμως δεν κρύβεται στο σώμα της αλλά στον σκατοχαρακτήρα της. Δεν χωνεύει κανέναν και τίποτα, έχει γνώμη για τα πάντα που το 99% θα είναι κακή, στραβώνει με ότι βλέπει και με όποιον συζητάει. Η καφετέρια που πάει δεν της αρέσει, το μπαράκι έχει χάλια κοκτέιλ, το προσωπικό του εστιατορίου είναι αργό και γενικά δεν έχει να πει καλό για κανέναν. Το χειρότερο? Νομίζει πως είναι ωραία και μετράει και φροντίζει να το δείχνει συνεχώς στους φίλους της, οι οποίοι μετά από τόσο καιρό προσπάθειας να την ανεχτουν θέλουν να απομακρυνθούν από εκείνη χωρίς να την πληγώσουν. Όσο σπαστική και αν είναι… Είμαστε άνθρωποι πάνω απ’ολα.
  Από την πλευρά της όμως δεν υπάρχει λογική και ζει σε μια ψευδαίσθηση πως την θέλουν και την αγαπάνε όλοι, φίλοι και μη χωρίς όμως πραγματικά να νοιάζεται γι΄αυτο σχολιάζοντας τους αρνητηκα. Περπατάει στον δρόμο και νομίζει πως όλοι την κοιτάζουν και θέλουν να την πηδήξουν, πως όλοι της την πέφτουν, ντε και καλά τους ρίχνει χυλόπιτα και κάνει την ανώτερη. Το παίζει έξυπνη σε κάθε ευκαιρία, διακόπτει την συζήτηση επειδή κάτι την χαλάει και γενικά τα κάνει όλα αυτά μειώνοντας τους άλλους. Καριόλα από τις λίγες.
  Όταν είπα είμαστε άνθρωποι πάνω απ’ολα, δεν το εννοούσα. Καλύτερα να της πεις: ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΒΑΤΟ ΑΛΟΓΟ!!! Μπας και σε στρώσει να ηρεμίσεις! Λέω εγώ… Μήπως ταραχτεί και βάλει μυαλό. Πρέπει να φάει μερικά χαστούκια από την ζωή για να γίνει άνθρωπος…..
Advertisements