ΠΡΟΣΟΧΗΗΗ!!! Όταν οδηγείς ο δρόμος φαίνεται πολύ εύκολος, εκτός αν σε κατευθύνει μια γυναίκα, τότε ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας αλλάζει και από ταξίδι γίνεται περιπέτεια.
Μη ψαρώνετε αμαξοκαυλοι και πάμε στο θέμα μας. Τι είναι η μουνοκαταπίεση? Είναι μια δική μου συνθέτη λέξη, που μου προκαλεί πολλά συναισθήματα και πολλές εικόνες να περνάνε από το σεξουαλικά βρόμικο μυαλό μου. Όταν σκέφτομαι το ΜΟΥΝΙ οι λέξεις που μου έρχονται είναι: ΖΕΣΤΗ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΑΛΙΟ, ΒΥΖΙΑ, ΧΑΡΑ, ΚΩΛΟΣ και ΚΑΥΛΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΥΛΑ!!! Τρελαίνομαι τώρα και σκέφτομαι να πηδήξω το μαξιλάρι μου!!! Πάλι ξέφυγα….
 Η λέξη που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει και που δεν θέλαμε να υπάρχει, Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, αμέσως αμέσως σκέφτομαι το: ΒΑΣΑΝΙΖΩ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΟΝΟΣ, ΜΙΣΟΣ και ΟΡΓΗ!!! Με κάνει να θέλω να φωνάξω: ΦΤΑΑΑΑΑΝΕΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!! Και η υπομονή έχει τα όρια της. Πολύ άδικος συνδυασμός αλλά και πολύ αληθινός. Μας κάνει όλους να σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα: ΤΡΕΞΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!! ΦΥΓΕΕΕΕΕ όσο μπορείς πιο μακριά και άστα όλα πίσω σου, άλλαξε όνομα και πόλη η καλύτερα χώρα η ακόμα καλύτερα πλανήτη. Πήγαινε στον Άρη και μαλακίσου με την ησυχία σου και να μην έχεις την κάθε καριόλα να σου ζαλίζει τα αρχίδια.
  ΦΙΛΕΕΕ λογικέψου, πρόσεχε με ποιες και με πόσες μπλέκεις. Οι καταπιεστικές γυναίκες είναι τρελές και η καθεμία έχει το δικό της αριθμό στον κλίμακα του παλαβόμετρου που μόλις επινόησα. Με όσο λιγότερο παλαβή μπλέξεις τόσο πιο χαρούμενος θα είσαι. Απλό και λογικό? Αμ δεεεεν. Όταν δεν έχεις σχέση και το παίζεις ελεύθερος και ωραίος δεν θες να επικεντρωθείς σε μια μόνο, θέλεις την επιβεβαίωση ότι μετράς και το αναζητάς παντού. Μπορεί να μη δίνεις το δικαίωμα ότι θέλεις δέσμευση η κάτι παραπάνω από SEX αλλά ποιος θα σε ακούσει και θα σε καταλάβει? Μόνο οι παθόντες. Στο τέλος, θα σου φορέσουν ζουρλομανδύα και θα σε κλείσουν στο Δαφνί και θα νιώθεις χαρούμενος γι΄αυτο.
  Ξέχασα να αναφέρω ότι μια μουνοκαταπιεστική στον κλίμακα παλαβόμετρου από το 1 έως το 10 δεν μετριέται όπως τα άλλα είδη ( 10% των γυναικών, άντρες, παιδιά, ζώα και οι ομοφυλόφιλοι). Μετριέται από το 8 έως το 10. Άρα το 8 είναι τρελή, το 9 είναι πολύ τρελή και για κορυφή το 10, ο υπερτυχερός κερδίζει μιαααααα…. ΥΣΤΕΡΙΚΗ!!! Συγχαρητήρια φίλε είσαι στο 90% των αντρών που έκαναν την πιο λάθος επιλογή που μπορούσαν να κάνουν. ΤΖΑΚΠΟΤ.
  Πάντως πες ότι καταφέρνεις να πηδήξεις 3-4. Η πρώτη που θα είναι στο κλίμακα 8, την άλλη μέρα θα σε ζαλίζει στα μηνύματα και στα τηλέφωνα προσπαθώντας να μάθει πως πέρασες και πως νιώθεις γι’υτην. Η 9 εκτός από τα μηνύματα και αμέτρητα τηλέφωνα, θα έρθει στο σπίτι σου η στην δουλειά σου ζητώντας να βρεθείτε για να κουβεντιάσετε τι έγινε μεταξύ σας εκείνη την νύχτα και πόσο ερωτευμένη είναι μαζί σου. Ανατριχιάζω μόνο που το σκέφτομαι…. Η 10 και η πιο τρελή στον κλίμακα μας, θα ζητήσει τα κλειδιά από το σπίτι σου την επόμενη κιόλας μέρα, θα σου πει ότι θέλει 3 παιδιά και ποτέ θα πάτε για ένα κυριακάτικο δείπνο να γνωρίσεις τους γονείς της? ……………………………………………. ελαφριά καρδιακή προσβολή……

 

Advertisements